Archief verkochte gronden

Verkocht
Wibrin

Aantrekkelijke bouwgrond met een oppervlakte van 38a 25ca, rustig gelegen in het plaatsje Wibrin (provincie Luxemburg) in het hart van de Belgische Ardennen. Mooi uitzicht op de landelijke omgeving.

Oppervlakte: 3825m2
Cugnon

Buitenkans in Cugnon: schitterend terrein met privé oever aan de Semois. Rustige ligging met een mooi uitzicht op de rivier en de rondom liggende bossen.

Oppervlakte: 7801m2
Wibrin

Prachtige bouwgrond met een mooie oppervlakte van 65a 49ca, gelegen in het plaatsje Wibrin (provincie Luxemburg) in het hart van de Belgische Ardennen. Zuidwestelijke oriëntatie met erg fraai uitzicht.

Oppervlakte: 6549m2
Verkocht
Neufchâteau

Ruime bouwgrond in een rustige en groene omgeving met een mooi en open zicht. Ideale locatie in het hart van de Ardennen, nabij Neufchâteau, aan de rand van het Bos van Anlier.

Oppervlakte: 11647m2
Verkocht
La Roche-en-Ardenne

Rustig gelegen terrein met heerlijk uitzicht over de vallei van de Ourthe. Laatste grond in bouwzone, volledig georiënteerd op het zuiden.

Oppervlakte: 1684m2
Verkocht
Francorchamps - Stavelot

Schitterende bouwgrond met valleizicht én bouwvergunning. Riante oppervlakte van 1ha 93a 84ca, waarvan ruim 31a in bouwzone. Toplocatie nabij Francorchamps (Stavelot).

Oppervlakte: 19384m2

Pagina's