Archief verkochte gronden

Gearchiveerd
Heyd

Aantrekkelijke bouwgrond met verbluffend uitzicht over de vallei van de Aisne. Heyd is een charmant dorpje vlakbij het geliefde Durbuy. Toplocatie voor liefhebbers van natuurschoon, sport en outdoor avontuur.

Oppervlakte: 4792m2
Gearchiveerd
Moulin du Ruy

Unieke en exclusieve bouwgrond temidden van het groen, met absolute rust en privacy. Het terrein wordt verkocht met goedgekeurde bouwplannen voor een riante villa/vakantiewoning.

Oppervlakte: 8715m2
Gearchiveerd
Oster

La Croix des Bruyères - Oster (Manhay) Exclusieve kleinschalige verkaveling met enkele bijzondere bouwpercelen, van 6 are tot ruim 50 are.

Oppervlakte: 7692m2
Mormont

Fraaie bouwgrond met opvallende hangligging en adembenemend uitzicht, uitermate geschikt voor de bouw van een originele woning met verschillende niveaus in karakteristieke architectuur.

Oppervlakte: 2320m2
Gearchiveerd
Clerheid

Grote bouwgrond met schitterend valleizicht in het dorpje Clerheid bij Érezée. Uitstekende ligging in een groene en rustige omgeving.

Oppervlakte: 16894m2
Gearchiveerd
Menufontaine

Prachtig terrein gelegen in het landelijke Menufontaine, een rustig en charmant dorpje dat deel uitmaakt van de gemeente Fauvillers in de provincie Luxemburg.

Oppervlakte: 4375m2

Pagina's